top of page

Puhuja

Olen kehittänyt ja opettanut luovuustaitoja koko ammattiurani ajan sekä opettajana että tekijänä. Pidän asiantuntijapuheenvuoroja ja työpajoja luovuudesta. Sparraan luovia prosesseja ja kysyn kysymyksiä, jotka auttavat ratkomaan ongelmia. Alla kaksi esimerkkinäkökulmaa aiheeseen.

*

 Osaamiseni hinta riippuu tilaisuuden luonteesta, työni kestosta sekä kuulijoiden/osallistujien määrästä. Jos mietit, voisinko olla hyödyksi sinulle, tiimillesi, yhteisölle tai organsisaatiolle, ota yhteyttä ja kysy lisää!

minna.r.haapasalo@gmail.com

Luovuus tulevaisuustaitona

Miksi luovuutta täytyisi lisätä ajattelussa ja toiminnassa? Luovuus on tärkein tulevaisuustaitomme monimutkaisten globaalien ongelmien aikana. Ongelmanratkaisukyky ja totuttujen tapojen kyseenalaistaminen auttaa rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.

Puhun otsikolla:

Luovuus (tyttöjen) tulevaisuustaitona 11.10.2022 klo 17.30 Rauman Lyseon lukion auditorio, Urheilukatu 22, Rauma

katseylöshetekanläpi.jpg
studiohamejamuki.jpg

Luovuuden ylläpitäminen

Jokainen ihminen on luova. Luovuus on merkityksellistä, muutokseen tähtäävää ttoimintaa. Itseilmaisun keinot vaivat olla moninaiset ja jokainen voi kokeilla uusia tapoja. Itseilmaisulla on myös hyvinvointia tukevia vaikutuksia.  Miten siis saada oma luovuus käyttöön?Millainen on luova prosessi? Mitkä ovat luovuuden esteet ja kuinka niitä madalletaan? Kuinka ylläpitää luovuutta arjessa? 

kuvat Maria Grönroos Studio LiikKuva

bottom of page